Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik handler om, hvordan Motivationsfabrikken behandler dine personoplysninger i forbindelse med coachingforløb hos os.


Dine oplysninger behandler i overensstemmelse med gældende regler. Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

 

Vi behandler så få personoplysninger om dig som muligt, ligesom vi kun foretager en behandling af de personoplysninger, vi har, hvis behandlingener nødvendig og begrundet. 


Når du starter i coaching hos Motivationsfabrikken, så får jeg dit navn, dine forældres telefonnr og jeres  e-mail. Disse oplysninger bruger jeg udelukkende til at kunne kontakte jer, og de slettes igen, når coachingforløbet slutter. Noter og andre fysiske dokumenter, der er skrevet i forbindelse med coachingen,  er forsvarligt opbevaret, når de ikke er i brug. 

  

Vi beskytter dine persondata og behandler alle personfølsomme data med stor forsigtighed. 

  

Du har ret til indsigt i hvilke personoplysninger, vi har om dig, og hvad formålet med det er. Du har også ret til at gøre indsigelse, jf. artikel 21 og 22 i databeskyttelsesforordningen.


Motivationsfabrikken er underlagt persondatalovgivningens (herunder EU’s persondataforordningen og national persondatalovgivning) bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Oplever du en krænkelse af dit privatliv i forbindelse med brug af vores websted eller ved anden håndtering af dine data, kan du klage til Datatilsynet. 


Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor: 

 

Datatilsynet 
Borgergade 28, 5. 
1300 København K 
Telefon: 33 19 32 00 
Fax: 33 19 32 18 
Mail: dt@datatilsynet.dk 
www.datatilsynet.dk